Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Kvalitet vi kan stå inde for

levering til tiden​

alt fra layout til montering​

Facadeskilte, butiksskilte og lysskilte fremstilles og monteres

Hos Kirkeby Dekoration tilbyder vi alt inden for facadeskilte, lysskilte, pyloner, butiksskilte og facadebogstaver. Vores skiltefirma holder til i Køge, men tilbyder også skilteløsninger i Solrød Strand, Karlslunde og på hele Sjælland samt resten af Danmark. Vi finder vores kunder både blandt private og erhvervskunder samt institutioner.


Vi udfører alle former for skilteopgaver – lige fra små kreative facadeskilte til store landsdækkende kampagner. Vores faguddannede skiltemontører er fordelt i hele landet, så vi hurtigt kan komme ud til vores kunder, når der er behov for skilte, autoreklamer, storprint og andre skilteløsninger.

I vores skilteafdeling udfører vores skilteteknikkere en lang række opgaver, som fx:

Autoreklamer

Facadeskilte

Butiksskilte

Storprint til indendørs og udendørs brug

Aluskilte

Akrylskilte

Logoproduktion

Folietekster

CVR-tekster

Udhængsskilte/nedhængsskilte

LED-skilte

Udskåret PVC/ALU bogstaver

Lysskilte

XXL LED-lyskasser

Opsætning af klæb/afdækninger

Glasafdækninger/glasdekorationer

Specialopgaver

Byggepladsskilte

Bannere

QR-koder på skilte

Fra idé til montering af butiksskilte

Vi tilbyder naturligvis hjælp og vejledning til at vælge layout, farver og materialer. Med andre ord leverer vi hele pakken – lige fra det grafiske oplæg til montering af facadeskilte og butiksskilte. Dette er din tryghed for, at resultatet bliver lige som du gerne vil have det. Vi bruger udelukkende faguddannede specialister, som har speciale i de forskellige opgavetyper. Vi garanterer skilte i høj kvalitet, som leveres til tiden.

Vi fremstille både indendørs og udendørs skilte med og uden lys til attraktive priser. Nedenfor kan du se billeder af vores tidligere arbejde inden for opsætning af forskellige typer skilte.

Ring for et uforpligtende tilbud på facadeskilte

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker en pris – eller hvis du vil høre mere om mulighederne inden for butiksskilte og facadeskilte. Vi står altid klar til at besvare de spørgsmål, du måtte have til os.

Ring til os allerede i dag på telefon 61 79 19 79 eller send os en e-mail på dekoration@mail.dk. Du kan også udfylde kontaktformularen, så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig!

Skriv til os​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kirkeby Dekoration / Snedkervej 2B, 4600 Køge / Telefon: 61 79 19 79 / CVR: 27238564 / E-mail: dekoration@mail.dk​

Følg os på Facebook